S-a stabilit candidatul PSD Mureş pentru Parlamentul European! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3274 Vizualizări

S-a stabilit candidatul PSD Mureş pentru Parlamentul European!

Întrunit în ședință ordinară, Comitetul Executiv al PSD Mureș a hotărât vineri, 22 martie, cu unanimitate de voturi, susținerea lui Dragoș Pui pentru un loc pe lista de candidați ai PSD pentru Parlamentul European, informează Telegraful de Mureş.
Potrivit sursei citate, Dragoș Pui este consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Reghin, la primul mandat, vicepreședinte PSD Reghin și totodată președinte al TSD Reghin. Acesta este membru PSD din 2009.
Referindu-se la acestă propunere, președintele PSD Mureș, Vasile Gliga susține că “avem mulți tineri valoroși și cu experiență în partid.”

“CEX-ul l-a desemnat pe Dragoş Pui, ca propunere a județului pentru alegerile europarlamentare. Vine din domeniul privat, este un tânăr întreprinzător, președinte al organizației de tineret a PSD Reghin, având o activitate susținută de peste 10 ani în partid”, a declarat Vasile Gliga, citat de Telegraful de Mureş.
La încheierea ședinței Comitetului Executiv al PSD Mureș, Dragoș Pui a declarat, în exclusivitate, pentru Telegraful de Mureș: “Sunt onorat de susținerea Organizației Județene Mureș pentru a fi candidat în alegerile pentru Parlamentul European. Este o mare responsabilitate pentru mine știut fiind faptul că întotdeauna așteptările în PSD Mureș sunt mari. Sunt entuziast pentru că am alături de mine o echipă puternică și experimentată, iar energia colegilor din TSD ne va ajuta să obținem un scor la fel de bun ca și acum cinci ani”.
Hotărârea Comitetului Executiv al PSD Mureș de vineri, 22 martie, va fi aprobată în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD de luni, 25 martie.

(Redacţia)

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE