Provocarea cailor putere la prima ediție a Cupei Off-Road Sângeorgiu de Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 819 Vizualizări

Provocarea cailor putere la prima ediție a Cupei Off-Road Sângeorgiu de Mureș

Dacă sunteți pasionați de cai putere, terenuri accidentate, pădure și aer liber și nu prea știți ce să faceți în acest sfârșit de săptămână, Clubul MUD Off Road Team și ACS Duster Hobby Racing vă lansează o provocare cu multă adrenalină. 

Cei doi parteneri, cu sprijinul Primăriei Sângeorgiu de Mureș, organizează sâmbătă, 6 aprilie, „Cupa Off-Road Sângeorgiu de Mureș 2019”, prima competiție organizată în acest tandem în județul Mureș.

Evenimentul este unul recreativ-sportiv și se adresează, în primul rând, amatorilor de off-road de pe raza județului Mureș și din județele limitrofe, dar este binevenit orice pasionat al mașinilor de teren în calitate de participant sau spectato, se arată într-un comunicat al organizatorilor. Se poate înscrie orice echipaj format din pilot și copilot/navigator cu orice mașină de teren dotată cu tracțiune integrală. Participanții vor parcurge două probe cronometrate: una de orientare (traseu) și una de îndemânare (trial).
Organizatorii estimează un număr de aproximativ 40 de participanți care vor evolua pe un traseu ingenios configurat, ceea ce garantează un spectacolul automobilistic efervescent, indiferent de condițiile meteorologice. Zonele rezervate spectatorilor au fost gândite pentru a oferi vizibilitate excelentă asupra întregului traseu de trial. Accesul publicului este liber și se face pietonal sau cu mașina de pe strada Márton Áron din Sângeorgiu de Mureș, în direcția pădurii la cca 500 m, până la baza dealului Pițigoiului.

Startul în proba de traseu se va da la ora 10:30, iar cel de trial va avea loc după ora 13:00, în funcție de ritmul de regrupare a concurenților.
Regulamentul particular al evenimentului, lista de înscrieri, comunicatele și clasamentele se găsesc pe pagina  de Facebook ”Cupa Off Road Sângeorgiu de Mureș”.
În zona startului sunt asigurate servicii de catering cu mâncăruri calde, cafea, băuturi răcoritoare și nu numai.
Organizatorii fac apel pe această cale tuturor pasionaților de natură care sâmbătă, 6 aprilie, plănuiesc plimbări sau drumeții în pădurile de pe raza localităților Sângeorgiu de Mureș, Livezeni, Cotuș și pe creasta Platoul Cornești – Platoul Terebici, să dea dovadă de vigilență maximă pentru că între orele 10:00 – 14:00 pe drumurile forestiere din zonă pot întâlni mașini de teren care pot circula cu viteză ridicată.

sursa foto: arhiva

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE