Share

Home / Administratie / ABA Mureș caută economiști

ABA Mureș caută economiști

Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de economist la Serviciul Contabilitate și la compartimentul Financiar ABA Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist de la Contabilitate, candidații au nevoie de studii superioare de economist, cunoștințe foarte bune de operare PC (Microsoft Office), capacitate de a lucra cu termene stricte și o vechime în activitatea contabilă de minimum 1 an.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist de la Financiar, candidații au nevoie de studii superioare de economist, cunoștințe foarte bune de operare PC (Microsoft Office), capacitate de a lucra cu termene stricte, excelente abilități de comunicare și disponibilitate la program prelungit.

Dosarele se pot depune la sediul ABA Mureș din strada Koteles Samuel, nr. 33 până în 5 mai.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 260 289, interior 1440/1460 sau trimiteți un e-mail la personal@dam.rowater.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Percheziţii anticorupţie în Mureş, Vâlcea şi Sibiu

Ofiţeri de poliţie judiciară din 22 de servicii judeţene ale Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi …

Share
Share