Share

Home / Administratie / ABA Mureș caută economiști

ABA Mureș caută economiști

Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de economist la Serviciul Contabilitate și la compartimentul Financiar ABA Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist de la Contabilitate, candidații au nevoie de studii superioare de economist, cunoștințe foarte bune de operare PC (Microsoft Office), capacitate de a lucra cu termene stricte și o vechime în activitatea contabilă de minimum 1 an.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist de la Financiar, candidații au nevoie de studii superioare de economist, cunoștințe foarte bune de operare PC (Microsoft Office), capacitate de a lucra cu termene stricte, excelente abilități de comunicare și disponibilitate la program prelungit.

Dosarele se pot depune la sediul ABA Mureș din strada Koteles Samuel, nr. 33 până în 5 mai.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 260 289, interior 1440/1460 sau trimiteți un e-mail la personal@dam.rowater.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

(P): Guvernul PSD cumpără 15 autobuze electrice pentru Târgu-Mureș

MDRAP a lansat licitația pentru achiziția „Achiziționarea de 70 de autobuze electrice cu lungimea de …

Share
Share