VIDEO. Târgu-Mureş: PNL acuză ALDE de coruperea alegătorilor cu îngheţată. Replica liderului ALDE pentru liberali, deloc dulce Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 616 Vizualizări

VIDEO. Târgu-Mureş: PNL acuză ALDE de coruperea alegătorilor cu îngheţată. Replica liderului ALDE pentru liberali, deloc dulce

Conducerea organizaţiei municipale a Partidul Național Liberal (PNL) Târgu-Mureș a depus duminică, 21 aprilie, o plângere penală împotriva ALDE Mureș. Liberalii îi acuză pe cei de la ALDE de coruperea alegătorilor, respectiv că ar fi oferit, în acest sfârşit de săptămână, îngheţată gratuită copiilor, la Platoul Corneşti.

 

Ervin Molnar (PNL): „Rămâne umilința la care condamnă orașul”

Potrivit liderului PNL Târgu-Mureş, consilierul judeţean Ervin Molnar, plângerea penală a fost depusă „pentru comiterea faptei prevăzută şi pedepsită de articolul 386 din Codul Penal, privind coruperea alegătorilor, care stipulează, la aliniatul 1, că oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

Redăm, în rândurile de mai jos, continuarea comunicatului de presă remis de conducerea PNL Târgu-Mureş:

„Menționăm că informația este publică și au apărut pe rețelele de socializare fotografii de la Platoul Cornești din Târgu-Mureș unde se anunța că, începând cu ora 12 a zilei de 21 aprilie 2019 se va oferi înghețată gratuită tuturor copiilor, conform textului de pe inscripțiile fotografiate: “Cu ocazia sosirii primăverii și în semn de respect pentru generațiile următoare, echipa ALDE oferă câte o înghețată GRATIS, tuturor copiilor. Vine vara, bine-mi pare/Înghețata-i bună tare/Când de ALDE-i oferită/Și de copii e servită”. Sperăm ca organele abilitate să ancheteze cu celeritate sesizarea depusă de Partidul Național Liberal. Este regretabil că, aflați la cârma țării și a Târgu-Mureșului, singura ofertă a celor de la ALDE pentru cetățeni este o înghețată. În opinia lor, spitalul regional, centura ocolitoare, modernizarea transportului în comun, podul peste râul Mureș, pistele pentru bicicliști, parcările pentru autoturisme și traficul sufocant mai pot aștepta. Rămâne umilința la care condamnă orașul, pe care târgumureșenii nu mai sunt dispuși să o accepte.”

Doru Oprişcan (ALDE): „PNL n-are subiecte şi le caută”

Contactat de cotidianul Zi de Zi, preşedintele ALDE Mureş, deputatul Doru Oprişcan, a dat o replică tăioasă liberalilor, afirmând că aceştia folosesc copii pe diverse materiale electorale.

„PNL n-are subiecte şi le caută. Ei folosesc copii pentru campania electorală şi îi pun pe afiş. Asta e cert, nu povestea cu coruperea alegătorilor. PNL a folosit copil pentru campania electorală, punându-l pe toate afişele şi bannerele lor. Cred că altceva n-are sens să zic, pentru că nu-mi pun mintea cu cei din PNL. Dacă ei n-au alte subiecte de discutat acum, în perioada asta, n-au decât să discute şi să umple târgul de poveşti, că ALDE corupe alegătorii, că dă o îngheţată la copii, la Platoul Corneşti, în ziua de Florii. Ce să zic”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Doru Oprişcan, liderul ALDE Mureş.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE