Home / Invatamant / 6 posturi didactice vacante la Universitatea Dimitrie Cantemir

6 posturi didactice vacante la Universitatea Dimitrie Cantemir

Universitatea Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 6 posturi didactice vacante în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și Facultății de Medicină Dentară, anunță Monitorul Oficial.

În cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației se caută 2 lectori universitari și un asistent universitar pe discipline variate din cadrul departamentului cu același nume.

În cadrul Facultății de Medicină Dentară au nevoie de 2 șefi de lucrări pentru disciplinele Microbiologie, virusologie, parazitologie; Morfopatologie; Biochimie, Biochimia cavității orale, respectiv Biologie celulară și moleculară; Histologie și cistologie; Genetică medicală și un asistent universitar pentru disciplinele Biochimie, Biochimia cavității orale; Microbiologie, virusologie, parazitologie, fiziologie și Histologie și cistologie.

Mai multe detalii legate de posturile disponibile pot fi obținute la sediul instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cornel Sigmirean, sărbătoritul zilei

Zi specială luni, 7 iunie, pentru istoricul Cornel Sigmirean, care adaugă încă o floare, cea …