Programul educațional „Micii sanitari” ajuns la final Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 404 Vizualizări

Programul educațional „Micii sanitari” ajuns la final

Programul educațional „Micii sanitari” a reunit la Târgu Mureș, timp de șase săptămâni, sute de elevi din 28 de clase din școlile din Târgu Mures și zeci de voluntari dedicați într-o experiență ce a însemnat nu doar însușirea unor noțiuni medicale de bază și clădirea unor noi aspirații pentru copii, ci și descoperirea de noi vocații pentru studenți.

Etapa locală a fost susținută de către toți micuții la finalul orelor de predare, iar în urma acesteia au fost desemnați cei 6 finaliști care vor reprezenta centrul Târgu Mureș la etapa națională a proiectului, care va avea loc la Oradea.

Câștigătorii etapei locale din clasa a II-a sunt: locul I – Alex Czinege (Școala Gimnazială „Friedrich Schiller”) și locul II – Andrei Sala (Școala Gimnazială Europa). Din clasa a III-a pe locul I s-a clasat Christian Muth (Gimnaziul „George Coșbuc”), iar pe locul II Iulius Cotoi (Gimnaziul „Romulus Guga”), iar din clasa a IV-a pe locul I s-a clasat Sara Codarcea (Școala Generală Nr. 2) și pe locul II Lorena Gabut (Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”).

Potrivit organizatorilor, datorită copiilor cu suflet mare implicați în proiect, cu ocazia Sărbătorilor Pascale s-a reușit donarea a numeroase haine și jucării unui orfelinat local.

Proiectul „Micii sanitari” face parte din programul național „Children Health and Rights” al Departamentului de Sănătate Publică al Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE