Juniorii sighișoreni, în semifinale Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 72 Vizualizări

Juniorii sighișoreni, în semifinale

Handbaliștii juniorii I de la CSȘ Sighișoara au reușit calificarea în semifinale! La turneul final care se dispută în această săptămână la Cluj, echipa profesorului Gheorghe Forsea a obținut și a treia victorie în grupa A, 41-36 (18-15) cu CSM Școlar Reșița și a încheiat grupa pe prima poziție. Sighișorenii vor întâlni astfel vineri în semifinale formația care urmează să se impună în partida pentru locul secund în Grupa B, dintre Potaissa Turda și LPS Suceava (CSM București este deja evident câștigătoare, cu 2 victorii și o partidă cu ultima clasată, CSM Ploiești).

Sighișorenii au și cel mai productiv atac, cu 115 goluri înscrise în cele trei partide. Marcatorii mureșenilor în acest al treilea meci au fost Chiorean 11, Irimia 10, Cîtu 5, Babă 4, Rotar 4, Olaru 3, Kramer 2, Căpățînă 1, Enculescu 1. Au mai jucat Dorobanțu și Niță, iar poarta au apărat-o Orosan, Bellu și Ferician.

Partida din semifinale are loc vineri, de la ora 13.30, fiind urmată de a doua semifinală, între CSM București și CSM Bacău, care a învins cu 24-23 CSȘ 2 Baia Mare în ultimul meci din grupa A.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE