Start în turneul de baraj la handbal feminin Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 368 Vizualizări

Start în turneul de baraj la handbal feminin

De vineri până duminică, la Făgăraș se dispută faza semifinală a barajului pentru promovarea în Liga Națională la handbal feminin.

CSM Târgu-Mureș, câștigătoare detașată în seria D a Diviziei A debutează în Grupa 2 cu partida în care va întâlni formația Neptun Constanța. Întâlnirea va începe la ora 16.00, la fel ca și cele din zilele de sâmbătă și duminică, adversare fiind Activ CSO Plopeni și Rapid București.

Echipa mureșeană va încerca la Făgăraș să obțină o clasare pe unul din primele două locuri, care le asigură participarea peste o săptămână la turneul final de la Ploiești, unde se vor confrunta cu cele două clasate pe primele locuri în cealaltă serie, HCM Slobozia, Dacia Mioveni, CSU Știința București și Crișul Chișineu-Criș.

Din echipa proaspăt campioană la junioare I vor face parte majoritatea jucătoarelor, cărora li se adaugă pentru acest turneu șase senioare: Cristina Popovici (portar), Georgeta Alina Bucin, Carola Stîngu, Cosmina Cozma, Ioana Sîngeorzan și Paula Popeanu jucătoare de câmp.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE