Rezultate considerate pozitive în Liga a III-a Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

Rezultate considerate pozitive în Liga a III-a

Echipele mureșene din seria V a Ligii III de fotbal au înregistrat în etapa cu numărul 28 rezultate mult superioare față de ultima perioadă. Singura victorie a fost obținută de Avântul Reghin, care a câștigat pe teren propriu cu 1-0 în fața formației maramureșene ACS Fotbal Comuna Recea. Oaspeții s-au aflat multă vreme în fruntea clasamentului și erau considerați principalii candidați la promovare. Golul înscris de Adrian Murar în minutul 28 a făcut ca maramureșenilor să li se reducă simțitor șansele cu doar două etape rămase de disputat. Deși liderul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a făcut un uriaș pas greșit, cedând pe teren propriu în ultimele minute în fața celor de la Minaur Baia Mare cu 0-1, avantajul harghitenilor a rămas de 5 puncte și mai pot rata promovarea doar în cazul a altor două înfrângeri. Chiar victorioasă, Avântul rămâne pe locul 8, cu 46 puncte, la egalitate cu CFR Cluj 2 și Arieșul Turda, dar ambele cu golaveraj superior.

Tresărirea „lanternei” care mai pâlpâie

Un rezultat surprizător a obținut ultima clasată, CS Iernut, care a obținut al 11-lea punct al ediției după o remiză spectaculoasă în deplasarea de la Turda, 4-4 cu Sticla Arieșul. Iernuțenii s-au văzut conduși din primul minut (gol Flaviu Chişu), Adrian Pop a egalat în minutul 14, gazdele au înscris alte două goluri în minutele 39 și 41 (Cristian Paleoca și Valentin Lemnaru), dar în minutul 43 Marius Bălaş a redus diferența. La reluare gazdele au punctat în minutul 51 prin Paleoca, Adi Pop a redus din nou diferența în minutul 60 și Rareş Şuteu a reușit în minutul 81 egalarea.
Singura înfrângere a suferit-o nou promovata MSE Târgu-Mureș, care ocupă locul 14, retrogradabil, cu 16 puncte. Pe terenul din Miercurea Nirajului târgumureșenii au cedat cu 0-2 în fața harghitenilor de la AFC Odorheiu Secuiesc, cu două goluri primite în interval de trei minute, înscrise de Janko (53) și Logon (55). Față de rezultatele înregistrate în retur, aceasta este totuși o înfrângere „onorabilă” a unei echipe aflate în cădere liberă. Penultima etapă a ediției programează la Iernut ultimul „derby mureșean”, între echipa locală și MSE, dar unul mai degrabă al „suferinței”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE