Home / Politic / Cristian Chirteş (PNL): „Cred că este un nou început pentru România şi pentru judeţul Mureş”

Cristian Chirteş (PNL): „Cred că este un nou început pentru România şi pentru judeţul Mureş”

Distribuie

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a transmis, la câteva minute după închiderea urnelor, un mesaj live, pe reţeaua de socializare Facebook, tuturor mureşenilor care şi-au exprimat dreptul la vot duminică, 26 mai.

În mesajul său, liderul liberalilor mureşeni a mulţumit celor care au acordat încredere, prin votul lor, Partidului Naţional Liberal.

„Mulţumesc în primul rând tuturor mureşenilor care au avut încredere în Partidul Naţional Liberal, tuturor mureşenilor care au participat la acest scrutin deosebit de important. Cred că este o lecţie pe care mulţi politicieni au luat-o în această seară. Aceasta este adevărata Românie, aceştia sunt adevăraţii cetăţeni ai noştri, cred că şi prezenţa mare a mureşenilor la acest referendum, la referendumul iniţiat de preşedintele României, Klaus Iohannis, a arătat un lucru foarte clar: românii s-au săturat de tot ceea ce înseamnă minciuni şi promisiuni deşarte şi cred că este un nou început pentru România şi pentru judeţul Mureş. De aici, din Târgu-Mureş, vreau să îi salut pe toţi mureşenii, indiferent cu cine au votat, ei trebuie să aibă în continuare încredere în noi, în tot ceea ce facem sau ne luptăm să facem pentru ei, iar acest rezultat, această prezenţă numeroasă a mureşenilor la vot trebuie să ne arate corect şi în mod clar până la urmă ceea ce trebuie noi să facem pentru cetăţeni. De această dată au votat cetăţenii şi nu partidele politice. Le mulţumesc tuturor celor care au participat la acest referendum”, a afirmat preşedintele PNL Mureş, de la sediul de campanie.

Potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde SRL, atât PNL cât şi PSD au obţinut 25,8% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare de duminică, iar pe locul trei se află Alianţa 2020 USR PLUS, cu 23,9 %.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.