FOTOGALERIE. Gimnaziul „Romulus Guga” din Târgu Mureș, la 25 de ani – finalul unui capitol frumos, începutul unuia nou Invatamant
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 1129 Vizualizări

FOTOGALERIE. Gimnaziul „Romulus Guga” din Târgu Mureș, la 25 de ani – finalul unui capitol frumos, începutul unuia nou

Gimnaziul „Romulus Guga” din Târgu Mureș a mai încheiat un an de activitate, iar elevii merituoși au fost premiați cum se cuvine în cadrul unei festivități optimiste și emoționante. În acest an școlar, în Gimnaziul „Romulus Guga” au funcționat 36 de clase, cu un număr de 839 de elevi, iar procesul instructiv-educativ a fost realizat de 53 de cadre didactice. Conducerea unității de învățământ a precizat că s-a străduit ca elevii să beneficieze din partea colectivului profesor de tot ceea ce le asigură autodepășirea și năzuința spre mai mult, mai bine, mai frumos.

De la vis, la izbândă

La eveniment au luat cuvântul Luminița Daniela Macavei, directoarea Gimnaziului „Romulus Guga”, Mátyás Andrea, directoare adjunctă și Sanda Huciu, președinte a Asociației de părinți.

Luminița Daniela Macavei a deschis oficial festivitatea, adresându-se celor mici, dar și părinților prezenți în număr mare în curtea Gimnaziului „Romulus Guga”: „Vă adresez un călduros Bine ați venit! la festivitatea de încheiere a anului școlar 2018-2019. „A fi om nu înseamnă nimic altceva decât a fi responsabil, a trăi și a simți că cu fiecare piatră ce-o așterni în fața ta construiești, de fapt, lumea”, spunea Antoine de Saint-Exupéry. În acest an școlar am așternut în calea noastră foarte multe asemenea pietre și cred că această lume se construiește prin noi. Să ne bucurăm și să sărbătorim împreună tot ceea ce am realizat în cursul acestui an școlar, să evidențiem firicelele noastre de nisip, pietricelele, dar și pietrele noastre de temelie. În acest context de sărbătoare și bilanț – 25 de ani de existență – putem afirma cu toată convingerea că avem în spate o impresionantă muncă. Am visat, am proiectat, ne-am făcut griji, ne-am luptat inclusiv cu inerția, am avut incertitudini și momente de nesiguranță, dar în majoritatea cazurilor am izbândit”, au fost cuvintele directoarei Gimnaziului „Romulus Guga”. Totodată, Luminița Daniela Macavei i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele obținute prin muncă și perseverență: „Dragii noștri elevi, suntem mândri cu toții de rezultatele deosebite obținute la învățătură, la concursuri și competițiile școlare și extrașcolare la nivel local, județean sau național. Fiecare diplomă ori distincție demonstrează că sunteți deosebiți. (…) Vă doresc tuturor ca vara aceasta generoasă să vă aducă tot ceea ce vă doriți și visați, să ne întâlnim aici cu toții în septembrie și nu uitați, fiecare să-și aducă firicelele de nisip, pietricelele, să le așternem în continuare în calea ce duce spre o lume nouă.”

O nouă filă din viața de elev

Sanda Huciu, președinte a Asociației de părinți, a transmis la rândul ei câteva gânduri elevilor aflați la finalul unei noi etape în evoluția lor educativă: „Întoarcem astăzi o nouă filă din viața de elev. Pe parcursul anului școlar ați dobândit cunoștințe noi, ați participat la activități complexe care v-au făcut mai maturi, mai responsabili, dar să nu uitați să fiți încă copii. Un gând cald de prețuire și recunoștință se îndreaptă către cadrele didactice și personalul acestei școli, cu mulțumiri pentru efortul depus în acest an școlar. Mulțumesc și părinților, colaboratorilor care au sprijinit buna desfășurare a activității Asociației Romulus Guga 2011. Dragi elevi, vă felicit pentru rezultatele obținute în acest an școlar și vă doresc o vacanță frumoasă.”

Cei mici au fost apoi recompensați cu diplome, cărți, medalii, felicitări și aplauze, iar părinții au imortalizat entuziasmul momentelor în fotografii de păstrat pentru o viață.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE