Share

Home / Sport / O nouă competiție europeană de anvergură la Târgu-Mureș

O nouă competiție europeană de anvergură la Târgu-Mureș

Federația Română de Triatlon și Clubul Master Ski&Bike Târgu-Mureș, sub patronajul European Triathlon Union, în colaborare cu SportLife Multimedia Events și în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș și Consiliul Județean Mureș, organizează, în perioada 28 iunie-8 iulie 2019, întrecerile competiției Transilvania Multisport Triathlon European Championships. Este cel mai mare eveniment multisport găzduit vreodată de județul Mureș, după întrecerile europene și Campionatul Balcanic, organizate în anii precedenți, de când în fruntea Federației Române de Triathlon se află mureșeanul Klosz Peter, care este și președintele clubului Master Ski&Bike Târgu-Mureș.

La întreceri s-au înscris până acum circa 2000 de atleți, în marea lor majoritate străini, reprezentând 33 de țări europene și 5 de pe alte continente. Sportivii participanți vor concura la categoriile Elite, U23, Juniori, Paraatleți și Amatori.

Competiția continentală se împarte pe mai multe zile, după cum urmează: 29 iunie- Cros Triatlon (Târgu-Mureș, Platoul Cornești); 30 iunie- Duatlon (Transilvania Motor Ring, Ungheni/Cerghid), 2 iulie- Cros Duatlon (Sovata, Lacul Ursu), 5 iulie- Aquatlon (Complexul de Agrement și Sport “Mureșul”, Târgu-Mureș), 7 iulie- Aquabike și Triatlon pe Distanță Medie (Lacul Bezid).

Pe lângă aceste concursuri din calendarul oficial internațional, organizatorii au pregătit publicului larg două curse surpriză: Dracula Night Run (care va avea loc lui, 1 iulie), respectiv Dracula Night Swim (2 iulie).

Deschiderea oficială a competiției Transilvania Multisport Triathlon European Championships va avea loc vineri, 28 iunie 2019. Însoțite de Cavalerii Ordinului Lup și enterteneri, delegațiile vor porni în defilare, la ora 20, din Piața Victoriei din Târgu-Mureș, către Cetatea Medievală, unde vor depune jurământul în cadrul unui mic spectacol ce se va încheia la ora 22 cu un foc de artificii.

Detalii despre evenimentul sportiv mureșean nr.1 al anului găsiți pe siteul transilvaniamultisport2019.ro și pe pagina oficială de facebook, ele urmând să vă fie oferite în comunicatele de presă ulterioare, dar și în conferința de presă programată joi, 27 iunie, de la ora 10, în Cetatea Medievală.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Naționalele de box la Târgu Mureș

Sala Sporturilor din Târgu Mureș găzduiește timp de patru zile, în perioada 15-18 octombrie, finalele …

Share
Share