Home / Cultură / Donație masivă de carte către Biblioteca Județeană Mureș
Sursă foto: bucurestifm.ro

Donație masivă de carte către Biblioteca Județeană Mureș

Biblioteca personală a domnului profesor Traian Dușa și a doamnei profesor universitar doctor Silvia Dușa a ajuns la Biblioteca Județeană Mureș, se anunță în cadrul unui mesaj transmis de către Indira Toderel, Șef Birou Informare și Relații Publice a Bibliotecii Județene Mureș.
„Mulțumim fiilor acestora, Silviu și Cristian Dușa, pentru generoasa și valoroasa donație făcută bibliotecii. Este vorba de mii de volume dintr-o varietate mare de domenii (albume de artă, cărți de literatură, istorie, arhitectură etc.), ce vor îmbunătăți considerabil fondul de carte al Bibliotecii Județene Mureș. Pe măsură ce volumele vor fi prelucrate, acestea vor fi puse la dispoziția cititorilor interesați”, s-a mai precizat în anunț.

Monica Avram, directoarea Bibliotecii Județene Mureș, a fost contactată telefonic și a precizat că volumele vor putea fi accesate de către public cel mai probabil pe la finalul anului, întrucât procedura de sortare și de înregistrare este laborioasă. Totodată, Monica Avram a deplâns lipsa de spațiu din bibliotecă, adăugând că devine tot mai dificil să integreze volume noi în fondul de carte existent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dora Optics, tratamente și soluții de top în domeniul oftalmologic

Dora Optics este o companie de servicii integrate de optică și oftalmologie. Înființată în anul …