Home / Invatamant / Posturi disponibile la UMFST

Posturi disponibile la UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer de sistem la Serviciul RCCI și un post de administrator patrimoniu S, la Serviciul Tehnic și Mentenanță Patrimoniu, pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inginer de sistem, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, profil inginer de sistem și calculatoare, studii de masterat sau postuniversitare în domeniu și o vechime în specialitate de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de administrator patrimoniu, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, specializarea construcții, instalații, mecanică, electrică, energetică, electromecanică, automatizări și calculatoare, automatizări industriale, electronică și o vechime în specialitate de minimum 3 ani.

Dosarele de concurs se depun la Biroul Personal până în 30 august.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0265 215 551, interior 127.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cabinet stomatologic nou la Colegiul Național ”Papiu”

Al doilea cabinet școlar stomatologic cu dotări de ultimă generație este funcțional, începând de joi, …