Share

Home / Invatamant / FOTO: Excelența în Învăţământ, premiată la Zilele Sărmășene

FOTO: Excelența în Învăţământ, premiată la Zilele Sărmășene

Ca și în anii anteriori, în cadrul Zilelor Sărmășene 2019 s-a organizat o ceremonie de premiere dascălilor și elevilor cu reușite deosebite la învățătură. Primarul orașului Sărmașu, ing. Ioan Mocean, le-a înmânat acestora câte o diplomă, însoțită de asemenea de un stimulent financiar, și i-a felicitat pentru rezultatele lor.

„Copiii sunt merituoși. Trebuie răsplătiți!”, a afirmat ing. Ioan Mocean, primarul orașului Sărmașu.

Învățătoare pensionată, premiată!

Prima distincție a fost oferită Irinei Rațiu, învățătoare la Liceul Teoretic „Samuil Micu” care a intrat în pensie anul acesta.

„Oferim această distincție doamnei învățătoare pentru întreaga activitate didactică desfășurată, și pentru contribuția deosebită adusă la educarea și formarea multor generații!”, a explicat ing. Ioan Mocean.

Elevii cu rezultate deosebite la Bacalaureat

Premiate au fost și Maria Adriana Burian, Iulia Ioana Vermeșan, Maria Jenica Urs, care au avut medii la examenul de Bacalaureat de 9,25, 9,18, respectiv 9.06, precum și Eduard Daniel Bârlean, care a avut nota 10 la proba de Fizică.

Performerii Evaluării Naționale

Nici cei mai mici nu au fost uitați, fiind recompensați pentru eforturile lor Dalia Andrada Moruțan și Maria Preda, care au avut media la Evaluarea Națională de 9,65, și Istvan Florin Iosif, care a avut 9,30.

Aprecieri și pentru olimpici

De la astfel de ceremonie nu puteau lipsi olimpicii. Carmen Teodora Hulpe a fost premiată pentru locul III la Olimpiada de Limba Franceză, faza județeană, având-o ca profesor îndrumător pe Ancuța Nistor. Cosmin Adrian Neamțiu, îndrumat de profesor Romanița Camară, a obținut o mențiune la faza județeană a Olimpiadei de Limba Engleză, pentru care a primit diplomă de merit. Au fost onorate și Maria Adela Iordache și Andreea Socaciu, care, sub îndrumarea profesorului Laurean Vlad Covaci, au obținut locul II, respectiv locul III, la Sesiunea de Comunicări Științifice  la Geografie pentru elevii de liceu, faza județeană.

Orașul Sărmașu a fost reprezentat la Festivalul Național de Poezie „Ocrotiți de Eminescu”, la Blaj, de către elevii Delia Lumperdean, Cristina Moldovan, Maria Moldovan, Octavian Nistor, Olivia Cenan, Larisa Hășmășean, care au avut rezultate deosebite la acest festival, pentru care au fost și premiați.

Alex Ionuț ORBAN

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

NOUL showroom pentru amenajări interioare vă așteaptă, din 3 februarie 2020, într-o locație perfectă

Începând cu data de 3 februarie 2020, Negro Construct – specializată în domeniul amenajărilor interioare – …

Share
Share