Home / Cultură / Traian Berbeceanu, lansare de carte la Bookfest Târgu-Mureş

Traian Berbeceanu, lansare de carte la Bookfest Târgu-Mureş

Distribuie

Poliţistul Traian Berbeceanu, cel care a condus Brigada de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia, îşi lansează, la Bookfest Târgu Mureş, best-seller-ul “Radiografia unei mârşăvii judiciare”, prin care arată modul în care lucrează crima organizată din România şi cum a ajuns să fie inculpat după ce a fost supranumit “Comisarul Cattani” pentru activitatea sa.
Editura Curtea Veche a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că poliţistul îşi va lansa cartea “Radiografia unei mârşăvii judiciare” la Salonul de Carte Bookfest Târgu-Mureş, care va avea loc la Teatrul Naţional în perioada 19-22 septembrie, iar aceasta cuprinde memoriile sale referitoare la lupta împotriva crimei organizate din România.
“Între coperţile acestei cărţi vă sunt dezvăluite modalităţile perfide şi ilegale prin care reprezentanţi ai unor instituţii judiciare şi-au dat mâna cu lideri ai crimei organizate, sprijiniţi fiind de lucrători ai serviciilor de informaţii, urmărind inculparea mea cu orice preţ pentru fapte imaginare şi înlăturarea mea de la conducerea Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia. Toate aceste acţiuni au fost generate de teama că, împreună cu echipa mea, obţinusem probe care ar fi putut conduce la demararea unor dosare penale pe numele unora dintre ei, la redeschiderea unor cauze în care fuseseră anterior cercetaţi ori la iniţierea unor cercetări disciplinare”, a arătat Traian Berbeceanu.
Lansarea cărţii poliţistului va avea loc la Teatrul National Târgu-Mureş, pe 21 septembrie, de la ora 13.00, iar intrarea va fi liberă.

(www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.