„Careu” doar cu români la dublu Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 76 Vizualizări

„Careu” doar cu români la dublu

Turneul de tenis de câmp care se dispută la baza Forza din Târgu Mureș, ITF World Tennis Tour M15 Târgu Mureș a ajuns în faza „sferturilor” la proba de simplu și în cea a semifinalelor la dublu.

În cea de simplu doar trei dintre cei opt calificați sunt străini, principalul favorit rămânând argentinianul Juan Galarza, inițial numărul 3, ceilalți doi fiind ucrainieni.

Cei trei mureșeni înscriși, George Botezan, Doru Borșan junior și Șerban Mucenic au fost eliminați în primul tur.

Al patrulea târgumureșean înscis, Cristian Ștefan Moldovan (în stânga-foto) nu a participat în turneul de simplu, iar la dublu a ajuns împreună cu Călin Manda în semifinale. După ce au trecut în primul meci de perechea sârbo-germană Marko Pavlovic-Marco Zelch cu 7-5, 6-2, au învins în „sferturi” cu 6-3, 7-5 perechea ruso-ucraineană Michail Korovin-Oleksii Krutykh, principalii favoriți ai probei. În semifinale, unde cele patru perechi sunt formate doar din români, se vor confrunta cu favoriții 3, Bogdan Ionuț Apostol-Petru Alexandru Luncanu.

Al doilea mureșean înscris la dublu, Doru Borșan junior a fost învins alături de sârbul Marko Tepavac în „sferturi”, 4-6, 4-6 cu perechea Ștefan Paloși-Dan Tomescu.

Cele patru „sferturi” de la simplu se dispută vineri, începând cu ora 10.00, după masă urmând să aibă loc semifinalele de la dublu, începând cu ora 15.00.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE