Curs de prim-ajutor, la Sala Polivalentă din Târgu-Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 452 Vizualizări

Curs de prim-ajutor, la Sala Polivalentă din Târgu-Mureș

Organizația Studențească de Medicină de Urgență, în colaborare cu Unitatea de Primiri Urgențe – SMURD Târgu-Mureș și Fundația pentru SMURD vor organiza sâmbătă și duminică, 28-29 septembrie, de la ora 9.00, cea de-a V-a ediție a cursului de prim-ajutor „Fii Informat – Salvează Vieți!” la Sala Polivalentă din Târgu-Mureș.
Potrivit organizatorilor, subiectele abordate vor fi diverse, precum „Când trebuie să sunăm la 112 pentru a cere informații, și ce informații oferi?”, „Cum se recunoaște un stop cardio-respirator?”, „Când se recomandă poziția laterală de siguranță?”, „Când se impun manevrele de resuscitare cardio-pulmonară?”, „Ce trebuie să faci pentru a aplica în mod corect manevrele de resuscitare?”, „Care sunt manevrele de dezobstrucție a căilor aeriene?”
Se vor învăța tehnici și manevre de prim ajutor, atât din perspectiva teoretică, cât și practică, utilizându-se manechine. Sâmbătă se vor aprofunda noțiuni de prim-ajutor pentru adulți, iar duminică pe latura pediatrică.
Cursul va fi gratuit, și se adresează tuturor dornicilor de a învăța prim-ajutor, cunoștințe care ii pot ajuta să salveze o viață. Nu se oferă certificat de participare. Locurile sunt limitate, iar înscrierea se poate face atât de pe pagina de Facebook a evenimentului, prin completarea unui formular, cât și la fața locului, în limita disponibilității.

Alex Ionuț ORBAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE