Curs de inițiere în degustarea vinurilor Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 204 Vizualizări

Curs de inițiere în degustarea vinurilor

”Trawis Transylvania Wine School” organizează un curs intensiv de inițiere în degustarea vinului sâmbătă, 12 octombrie, la Hotel Privo din strada Urcușului nr. 1 Târgu-Mureș.

Persoanele care doresc să dobândească cunoștințele necesare despre băutura preferată și subtilitățile ei sunt invitate să participe la cursul informativ în care vor putea descoperi talentele de degustare.

În cadrul cursului, iubitorii de vinuri vor avea posibilitatea de a asimila cunoștințe noi despre principalele soiuri de struguri din lume și din România, care sunt factorii care determină principalele stiluri de vinuri ușoare, depozitarea și servirea băuturilor, depozitarea și servirea vinului, principiile asocierii vinului cu mâncarea și descrierea acestuia.

Cursul durează 8 ore, între orele 9.00 – 17.00, perioadă în care vor fi degustate 14 vinuri, din care șapte străine. Prețul este de 100 de euro, plata se face prin virament bancar sau cu ajutorul cardului bancar, în preț fiind incluse materialele de studiu, precum și apa și cafeaua.

”Vă invităm să întâlniți oameni care împărtășesc entuziasmul vostru pentru lumea vinului și să vă bucuri alături de ei de un curs special într-o atmosferă relaxată și prietenoasă”, au transmis organizatorii pe site-ul evenimentului, trawis.ro.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE