Mureșeanul Bogdan Orban, premiat cu şase trofee la concursul național „Fii star în țara ta!” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 540 Vizualizări

Mureșeanul Bogdan Orban, premiat cu şase trofee la concursul național „Fii star în țara ta!”

Un tânăr solist de muzică populară în vârstă de 15 ani din Târgu-Mureș, Bogdan Orban, a adus acasă nu mai puţin de şase trofee în urma concursului „Fii Star în Țara Ta!”, ediția I, zona Transilvania, care a avut loc în comuna Mihai Viteazu din județul Cluj, în perioada 27 – 29 septembrie.

Competiţie zonală

Concursul este structurat pe zone, care se aliniază provinciilor folclorice ale României, participanții intrând în competiție mai întâi pe regiunea de unde provin, urmând ca mai apoi să se organizeze un festival cu cei mai buni concurenți la nivel național.
În urma unor evoluţii foarte bune, Bogdan Orban a obținut patru premii I, la categoriile Doină, Patriotică, Creație – la care soliștii au participat cu propriile melodii, și Muzică populară. De asemenea, solistul târgumureşean a cucerit și trofeul categoriei de Muzică patriotică, iar la categoria Creație, a fost răsplătit cu Marele trofeu.

Emoții… lipsă

Întrebat dacă a avut emoţii, Bogdan Orban a răspuns că se simte excelent pe scena diverselor competiţii la care participă.
„Pentru mine, un astfel de concurs a devenit o obișnuință. Cunosc scena încă de mic, în general, îmi cunosc și competiția, deci motiv pentru a fi copleșit de emoții nu prea am. Adevăratele experiențe pentru care mă emoționez, însă, sunt concursurile mari, unde concurez cu persoane de 20, 30 de ani, care își lucrează vocea de mai mulți ani. Bineînțeles, e mereu puțin stresantă așteptarea de dinainte de urcarea pe scenă, cred că așa e pentru toată lumea. Însă reușesc să îmi stăpânesc aceste emoții”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Bogdan Orban.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE