Scoruri mari în jocurile mureșencelor la debut Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Scoruri mari în jocurile mureșencelor la debut

În prima etapă a noii ediții din liga secundă de fotbal feminin, CSM Târgu Mureș a debutat cu o victorie concludentă, 7-2 (5-1) cu formația secundă a clujencelor de la Universitatea Tehnică Olimpia. Întâlnirea era de așteptat să fie una dificilă, clujencele beneficiind de regulă de întăriri de la prima echipă. Lucrurile nu au stat însă așa. Deși cu câteva jucătoare lipsite de experiență, dar cu fosta internațională Ana Maria Gorea și Crina Tămaș revenite la echipă, alături de surorile Mădălina și Alina Boroș, ambele cu prezențe în loturile de junioare ale României, mureșencele s-au impus fără emoții. Nucelul echipei se baza astfel pe aceste jucătoare, la care poate fi adăugată și Lucia Meleacă, alcătuind astfel un cvintet consacrat. Gazdele au pornit decise și Mădălina Boroșa deschis scorul încă din minutul 3, iar sora sa a dublat avantajul echipei sale în minutul 14. Ocaziile la poarta clujencelor au continuat, dar au fost valorificate abia în minutul 35, de aceeași Mădălina, care a dus scorul la 3-0 și după doar două minute Ana Maria Gorea a făcut 4-0. O neatenție în apărare a permis oaspetelor să puncteze în minutul 40, prin Sonia Bumbar, dar după numai un minut Alina Boroș a reușit și ea dubla, refăcând diferența de patru goluri care a fost înregistrată la pauză.

Repriză calmă, penrtu păstrarea avantajului

La reluare mureșencele au fost cele care și-au creat mai multe ocazii la poarta adversă, reușind încă din al doilea minut să-și mărească avantajul, prin aceeași Mădălina Boroș, care în minutul 47 a reușit „tripla”. Scorul putea lua alte proporții, dar lipsa de luciditate în fața careului clujencelor au făcut ca scorul să rămână neschimbat până spre finalul partidei. În minutul 83 una dintre fazele prelungite de atac a fost valorificată totuși de către Ioana Ciotlăuș. Soarta partidei era demult pecetluită și antrenorul Seches Carol a îndrăznit să trimită în teren și alte jucătoare mai puțin experimentate. Aceste schimbări au fost speculate de către oaspete, care au reușit să mai puncteze o dată, prin Ioana Pascu, dar abia la chiar ultima fază a jocului.

După acest prim joc mureșencele se instalează în fruntea clasamentului seriei 2 din liga secundă și pentru ele urmează o deplasare lungă, la Drobeta, cu Atletic din localitate, care a stat în prima etapă.

A doua formație mureșeană din Liga 2, Ladies Târgu Mureș, care face parte din seria 2, a încheiat primul joc tot cu multe goluri, dar ele au fost învinse la scor în deplasarea la Carmen București, încheiată 9-1 în favoarea bucureștencelor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE