Home / Administratie / Hotărâre nouă de Guvern despre Autostrada Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Oradea

Hotărâre nouă de Guvern despre Autostrada Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Oradea

Monitorul Oficial al României Nr. 836 de marți, 15 octombrie, a publicat, în Partea I, o Hotărâre a Guvernului României privind reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții ”Autostrada Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Oradea.”
Potrivit sursei citate, autostrada va tranzita județele Brașov, Sibiu, Mureș, Sălaj și Bihor, iar valoarea actualizată a investiției este de 29,5 miliarde de lei, din care 21,8 miliarde de lei reprezintă ”valoare rest de executat.”
Autostrada va avea lungimea de 416 kilometri, din care mai sunt de executat 341 de kilometri, iar termenul pentru finalizarea investiției este de încă 48 de luni.
”Finanțarea obiectivului de investiții va fi realizată din fonduri externe nerambursabile și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii”, se precizează în Hotărârea de Guvern publicată în Monitorul Oficial al României.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Expoziția omagială György Harag, deschisă până duminică la Teatrul Naţional Târgu-Mureş

Teatrul Național Târgu-Mureș a vernisat în data de 4 iunie expoziția omagială György Harag. Instituţia …