”Ziua Armatei României în Şcoli”, la Târgu-Mureş Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 398 Vizualizări

”Ziua Armatei României în Şcoli”, la Târgu-Mureş

Cu ocazia ”Zilei Armatei României” sărbătorită în data de 25 octombrie, la nivelul Ministerului Apărării Naționale se desfășoară evenimentul ”Ziua Armatei României în Școli”, în perioada 14 – 21 octombrie.

În municipiul Târgu-Mureș, evenimentul se va derula luni, 21 octombrie, între orele 8.00 – 10.00, la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” și între orele 10.30 – 12.30 la Colegiul Național ”Alexandru Papiu Ilarian”.

”Programul va include alocuțiuni privind semnificația zilei de 25 octombrie, prezentarea tipurilor de misiuni executate de militari, elemente care vizează cariera militară şi oferta educaţională a instituţiilor militare de învăţământ, stand de prezentare a tehnicii, armamentului şi echipamentelor militare şi relaţionare între studenţii/elevii din instituţiile militare de învăţământ şi elevii din instituţiile în care se desfăşoară evenimentul”, se precizează într-un comunicat de presă remis de conducerea Centrului Militar Județean Mureș.

La activități vor participa reprezentanți ai Biroului Informare Recrutare din Centrul Militar Județean Mureș, militari din Garnizoana Târgu-Mureș, precum şi elevi și studenți din instituții militare de învățământ.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE