FOTO: Școală nouă pentru elevii din Iernut Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1822 Vizualizări

FOTO: Școală nouă pentru elevii din Iernut

Dacă anul acesta, în luna august vorbeam despre investițiile în curs de derulare cu primarul orașului Iernut, Ioan Nicoară, în prezent se poate vorbi despre finalizarea unui astfel de proiect aflat pe lista de investiții a Primăriei orașului Iernut.
Proiectul are ca scop schimbarea de destinație din grădiniță în școală, reabilitarea și amenajări interioare în vederea obținerii autorizației de funcționare și pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional pentru clasele 0-IV.
”Proiectul se apropie de final, cred că săptămâna viitoare, luni, se va deschide școala pentru copii. În această săptămână mai avem câteva retușuri de făcut, probele la căldură, la energie electrică, după care se populează cu băncile și tot necesarul pentru desfășurarea în bune condiții a procesului de învățământ”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ioan Nicoară, primarul orașului Iernut.
Noua școală numără 13 săli de clasă, un teren de fotbal și o curte spațioasă. Proiectul a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, cu o valoare totală de 4,2 de milioane de lei, din care contribuție proprie de 950.000 de lei.
Termenul de execuție a lucrărilor prevăzut în autorizație este de 24 de luni. În data de 7 ianuarie 2019 a început execuția lucrărilor, urmând ca acestea să fie finalizate în data de 7 noiembrie.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE