Vasile Pop, invitat special la deschiderea INDAGRA 2019 Business
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 299 Vizualizări

Vasile Pop, invitat special la deschiderea INDAGRA 2019

Printre cei prezenți la deschiderea oficială a ediției din acest an a Târgului Internațional INDAGRA, găzduit în perioada 31 octombrie -3 noiembrie de Centrul Expozițional Romexpo din București, s-a numărat și Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Mureș, prezent în premieră la târg  în postura de vicepreședinte la nivel național al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR).

„Sunt pentru prima dată la acest prestigios târg în calitate de vicepreședinte al CCIR, și mă bucur deosebit  de invitația făcută de președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban. Mi-a făcut o deosebită plăcere prezența la deschiderea tîrgului INDAGRA, care este într-adevăr o manifestare deosebită. Spre bucuria noastră,  județul Mureș este bine reprezentat  la INDAGRA, prin firme de prestigiu, și aici mă refer în primul rând la IRUM și MAVI  din Reghin, cu utilajele lor, în special tractoarele, extrem de apreciate. Am ajuns în postura să fim,  prin compania reghineană,  singurii producători de tractoare din țara noastră, lucru extrem de onorant pentru județul Mureș. Ne bucurăm să avem un succes deosebit cu acest produs, cu tractorul fabricat de IRUM”, ne-a declarat Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie Mureș.

La nici o zi distanță după deschiderea INDAGRA 2019,mai exact joi, 31 octombrie, Vasile Pop va fi la rândul său gazda unui eveniment dedicat firmelor, respectiv Gala ”Topul Firmelor Mureșene”, eveniment care va fi găzduit joi, 31 octombrie de  Restaurantului ”Gallery Wedding Garden” din Târgu-Mureș.

46 de firme mureșene, locul 1  în topul național

La întocmirea clasamentelor din acest an au participat 17.404 de societăți comerciale care au depus bilanțuri contabile, dintre care 2.826 s-au situat pe primele 10 locuri, fiind grupate pe domenii de activitate și pe clase de mărime. Din totalul firmelor mureșene, 1.075 se regăsesc în catalogul tipărit ”Topul Firmelor din Județul Mureș”,  locul 1 revenind unui număr de 772 de firme. Dintre acestea, un număr de 46 de firme mureșene sunt  fruntașe și la nivel național.

„Consider că stăm destul de bine în clasamentul firmelor la nivel național unde suntem pe locul 7, dacă excludem municipiul București și județul Ilfov, care sunt ceva mai privilegiate față de restul județelor. Avem un număr de 362 de firme în topul național, din care un număr de 46 de firme  sunt societăți situate pe locul 1 în acest top național. Suntem un județ bine situat  din punct de vedere economic. Aceste firme vor fi premiate joi seara în cadrul Galei ”Topul Firmelor Mureșeme” , începând cu ora 17, la Restaurantul ”Gallery Weding Garden”, a precizat Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Mureș.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE