A început campania ”Un copil – Un brăduț” Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 184 Vizualizări

A început campania ”Un copil – Un brăduț”

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, începând cu acest an, va desfășura o campanie numită „Un copil – Un brăduț” care își propune responsabilizarea copiilor față de natură, crearea unei legături trainice cu pădurea, educația forestieră prin implicarea acestora în acțiunile de plantare, dar și socializarea. În cadrul acestei campanii, părinții, rudele, prietenii sunt invitați să dea o mână de ajutor tuturor copiilor care vor face parte din acțiunea de plantare.

Conceptul campaniei

În acest demers, orice campanie, asociație, fundație sau persoană fizică, poate achiziționa un ”brăduț”, care va fi plantat în ghiveci de către un copil, îngrijit cu atenție și ajutat să ajungă, în primăvara anului viitor, tocmai bun de plantat în mediul lui natural.

Achiziționarea puieților se va realiza în perioada 4 noiembrie 2019 – 30 noiembrie 2019, fiind condiționată de înghețurile timpurii, iar acțiunile de plantare în ghivece a “brăduților” se vor prelungi până la terminarea semestrului I al anului școlar 2019 – 2020.

Potrivit unui comunicat remis de către Regia Națională a Pădurilor, ”partenerii care vor susține acest proiect vor beneficia de asistență tehnică de specialitate din partea silvicultorilor, de expunere a numelui și imaginii (logo și denumire partener) în toate materialele de promovarea a evenimentului, precum și prezentarea parteneriatului în mediul online”.

Lansarea oficială a campaniei va avea loc la Școala Gimnazială 30 din Brașov, miercuri 6 noiembrie, timp în care toți elevii școlii vor planta puieții în ghivece sub îndrumarea unei echipe de silvicultori din județele limitrofe.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE