Ionuţ Ciprian Sand (primar PSD de Iclănzel): ”Cel care astăzi este preşedintele României ne-a îngenuncheat de multe ori” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 580 Vizualizări

Ionuţ Ciprian Sand (primar PSD de Iclănzel): ”Cel care astăzi este preşedintele României ne-a îngenuncheat de multe ori”

Primarul comunei Iclănzel, Ionuț Ciprian Sand, a transmis, prin intermediul cotidianului Zi de Zi, un mesaj către alegătorii din comuna Iclănzel, cu ocazia alegerilor prezidențiale care vor avea loc în 10 și 24 noiembrie.

„Am fost militar al Armatei Române şi mi-am reprezentat ţara în teatrele de operaţii cu devotament şi curaj. Din păcate cel care astăzi este preşedintele României ne-a îngenuncheat de multe ori. De mult prea multe ori. Acum a venit momentul să oferim României, prin puterea votului nostru, un preşedinte care să îşi slujească ţara, un preşedinte care crede în Dumnezeu. Votaţi Viorica Dăncilă preşedinte! Programele promovate de Partidul Social Democrat prin Guvernul Dăncilă au asigurat comunei noastre finanțări nesperate de peste 20 de milioane de lei. Astfel am reușit reabilitarea și modernizarea grădiniței și școlii din Iclandul Mare, asfaltarea drumurilor din comună, DJ 153 G dintre Iclănzel – Iclandu Mare – Papiul Ilarian”, a transmis Ionuț Ciprian Sand.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE