FOTO: Florin Buicu (PSD), ”vot cu inima deschisă” la primele ore ale dimineții Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 203 Vizualizări

FOTO: Florin Buicu (PSD), ”vot cu inima deschisă” la primele ore ale dimineții

Unul din cei mai matinali alegători mureșeni a fost dr. Florin Buicu, deputat PSD de Mureș. Președintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților a votat în jurul orei 7.15, la secția de votare nr. 50, amenajată în incinta Școlii Gimnaziale ”Romulus Guga” din Târgu-Mureș.
”Votul nu este doar gestul de a pune ștampila pe un candidat, votul este un drept și este și o obligație. Votând, înseamnă că suntem niște cetățeni responsabili”, a spus, la ieșirea din secția de votare, dr. Florin Buicu.
”În calitate de cetățean responsabil nu pot să votez cu mincinoșii care vor fără penali în funcții publice, dar au dosare penale. Nu pot să votez cu cei care conduc România sau au condus România și care sunt într-un permanent concediu. Nu pot să votez trădătorii, mobila sau cei care joacă teatru și vor să facă asta și la conducerea României. În calitate de cetățean responsabil, am votat un candidat cinstit și muncitor care conduce un partid și o echipă care știe să guverneze și care face diferența atunci când guvernează. Am votat practic cu președintele unui partid și al unei echipe care a știut să crească economia, iar creșterea economică să se revadă în bunăstarea tuturor românilor. Am votat practic cu președintele unui partid și al unei echipe care la nivelul satelor României a pornit un amplu proces de construcție de școli, grădinițe și drumuri, de alimentări cu apă și canalizare. Practic, am votat pentru toate aceste realizări concrete, am votat cu inima pentru un candidat care să aducă bunăstare, care să aducă unitate și care să îi aducă pe români împreună”, a mai spus președintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE