Conferință de marketing strategic cu Aliz Kosza, la Târgu-Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Conferință de marketing strategic cu Aliz Kosza, la Târgu-Mureș

L.E.E. (Leading. Education. Evolution.) organizează marți, 26 noiembrie, între orele 9.30 – 16.00, la Hotel Privo din Târgu-Mureș, o conferință de marketing strategic cu Aliz Kosza, unul dintre cei mai respectați oameni în businessul strategic românesc, având o carieră de 40 de ani, peste 30 de ani de experiență în top management, cu 4 mandate de CEO și 7 ani de mentorat de business în antreprenoriatele românești.

Transfer de know-how concret, aplicat și dovedit

Potrivit informațiilor furnizate de Loredana Egri, CEO L.E.E., conferința este organizată ”cu scopul de a transfera know-how concret, aplicat și dovedit în ceea ce privește dezvoltarea unui brand puternic și durabil către companiile din regiune.”
Pe parcursul activității sale, Aliz Kosza a dezvoltat branduri puternice, care sunt și azi în topul mărcilor din industriile pe care le reprezintă (Poiana, Tomi, Ardealul, Bunica, Unirea, Wiesana, MOL, Savana).
”După construirea unor branduri solide la nivel național și relansarea a 60 de antreprenoriate în ultimii 7 ani de mentorat, constat cu regret că arhitectura de brand, identitatea vizuală și brandingul sunt cele mai ignorate elemente în antreprenoriatele românești, iar acest lucru le limitează dezvoltarea. Afacerea în sine nu contează pentru client, pentru că afacerile vin și pleacă, însă brandul este cel care rămâne în sufletul acestuia”, este mesajul transmis antreprenorilor de Aliz Kosza, unul din cei mai titrați mentori, builderi și developeri în managementul strategic românesc.
Conferința se va desfășura după următorul program: ”Ce este identitatea vizuală?” (între orele 9.30 – 11.15), ”Arhitectura de brand” (între orele 13.30 – 14.30), pauză de masă (între orele 13.30 – 14.30) și ”Integrarea arhitecturii de brand în modelul de business” (între orele 14.30 – 16.00).

Despre organizator

L.E.E. (Leading. Education. Evolution.) este o companie inițiată la Târgu-Mureș având scopul de a sprijini evoluția antreprenorilor, managerilor și a angajaților acestora printr-o educație bazată pe practică și experiență concretă.
Detaliile complete ale conferinței, precum și înscrierile se pot accesa aici: http://bit.ly/36mgryb .

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE