Concurs de creație literară dedicat criticului Cornel Regman Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 198 Vizualizări

Concurs de creație literară dedicat criticului Cornel Regman

Școala Gimnazială ”Cornel Regman” din localitatea mureșeană Daneș organizează un concurs de creație literală denumit ”Cornel Regman în Actualitate”, în data de 29 noiembrie.

”Școala gimnazială din localitatea Daneș poartă numele criticului și istoricului literar Cornel Regman, drept pentru care această activitate își propune să promoveze în rândul dascălilor și al elevilor activitatea lui Cornel Regman, prin evocarea vieții și a operei acestuia printr-un concurs de creație literală menit să pună elevii în contact cu opera criticului”, se precizează într-un comunicat remis de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Grupul țintă sunt elevii claselor V-VIII și profesorii de limba și literatura română.

Concursul se va desfășura în cadrul Școlii Gimnaziale ”Cornel Regman” din Daneș, județul Mureș, în data de 29 noiembrie, cuprinzând două etape. În prima etapă elevii, îndrumați de cadrele didactice, vor elabora lucrări în proză, tehnoredactate, de 1-2 pagini A4 în care își vor demonstra talentul în domeniul creației literale pornind de la un citat de la Cornel Regman, în perioada 28 octombrie – 15 noiembrie. Lucrările pot fi trimise prin poștă pe adresa școlii (Școala Gimnazială ”Cornel Regman”, strada Crișului nr. 429, localitatea Daneș, cod poștal 547200), și în format electronic pe adresa de e-mail.

În etapa a doua, juriul desemnat de către conducerea școlii va evalua lucrările și va comunica rezultatele în perioada 15 – 22 noiembrie. În data de 29 noiembrie, va avea loc premierea lucrărilor într-un cadru festiv.

Tot în același comunicat se menționează că participarea este gratuită și elevii și cadrele didactice vor primi diplome de participare iar pentru fiecare nivel se vor acorda premii.

Profesorii din zona Sighișoara pot preda personal acordurile de parteneriat, fișele de înscriere și lucrările elevilor, profesorilor coordonatori sau la secretariatul școlii organizatoare.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE