Share

Home / Invatamant / Manifestări științifice la UMFST Târgu-Mureș

Manifestări științifice la UMFST Târgu-Mureș

Cu ocazia Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș, Centrul Avansat de Cercetări Medicale și Farmaceutice anunță desfășurarea a trei conferințe susținute de prof. Elisa Anamaria Liehn, Associated Professor, Head of Cardiovascular Research Group HeART in IZKF Aachen.

Potrivit Blogului UMFST ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, cele trei evenimente vor avea loc după următorul program: joi, 5 decembrie, între orele 14.00 – 16.00, la Laboratorul de Imunologie al CCAMF – „Role of chemokines and chemokine receptors in ischemia/reperfusion and myocardial infarction”, vineri, 6 decembrie, între intervalele orare 10.00 – 12.00 și 14.00 – 16.00, în sala de curs a CCAMF – „International visibility of research products-ISI-journals” și luni, 9 decembrie, între orele 8.30 – 10.00, în sala de curs a CCAMF – „Morpho-Biomechanical cross-talk in the heart after acute myocardial infarction”.

Participarea se face pe baza de înscriere prealabilă, la numărul de telefon 0265-208.932, între orele 8.00 – 16.00, sau la adresa de e-mail anamaria.fodor@umfst.ro, în limita locurilor disponibile în sala de curs a CCAMF.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Negro Construct pregătește deschiderea unui nou showroom în Târgu Mureș!

Compania specializată în vânzarea de gresie, faianță și obiecte sanitare, Negro Construct, va deschide un …

Share
Share