Cu Moș Nicolae și „sirene”, la apă, pentru Nora Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 277 Vizualizări

Cu Moș Nicolae și „sirene”, la apă, pentru Nora

Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Week-end din Târgu Mureș va găzdui sâmbătă, 7 decembrie, o acțiune caritabilă intitulată „Înotăm pentru Nora”. Este vorba despre o fetiță mureșeană, singura din România care suferă de o boală foarte rară, putând fi tratată în SUA. Pentru ajutorarea ei, în incinta bazinului va fi amplasată o urnă în care doritorii pot să-i întindă o mână de ajutor micuței Nora.

Acțiunea este organizată de cluburile târgumureșene de înot și polo, CSȘ, CSM, Torpi, H2O, Partizan Polo Club, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș și cuprinde o serie întreagă de activități atractive.

Ziua va fi deschisă la ora 9.30, cu prima etapă din turneul I al Campionatului Național de polo al junioarelor sub 19 ani, cu participarea formațiilor Dinamo, Rapid și CSȘ 1, toate din București, alături de formația gazdă, CSM Târgu Mureș. Acest turneu cuprinde trei etape, desfășurate în două zile.

 

Premii de la Moș Nicolae

Între orele 11.30 și 14.00 va avea loc cea de-a VII-a ediție a Cupei Moș Nicolae. Este vorba despre o probă de înot ștafetă, copil-părinte, particpanții urmând a fi premiați chiar de către Moș Nicolae.

Următorul eveniment va fi un meci demonstrativ de polo masculin, cu participarea echipelor mureșene, urmând ca între orele 16.30 și 18.30 să se dispute partidele celei de-a doua etape din cadrul campionatului de polo al fetelor.

Ziua se va încheia cu ediția a V-a a spectacolului feeric de înot sincron intitulat „Noaptea sirenelor”, care se va desfășura până la ora 21.00.

Intrarea este liberă, dar organizatorii îi roagă pe cei interesați de a participa la acest eveniment să aibă la ei șlapi, accesul la bazin nefiind permis cu încălțăminte de stradă.

Programul partidelor turneului poloistelor junioare

Sâmbătă, 7 decembrie, ora 9.30, etapa 1

CSȘ 1        – Dinamo

Rapid         – CSM Tg. Mureș

Ora 16.30, etapa 2

Rapid         – Dinamo

CSM          – CSȘ 1

Duminică, 8 decembrie, ora 9.30, etapa 3

CSȘ 1        – Rapid

Dinamo     – CSM

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE