FOTO: Show total la Balul Bobocilor UMFST – „O seară de Oscar”! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 882 Vizualizări

FOTO: Show total la Balul Bobocilor UMFST – „O seară de Oscar”!

Balul Bobocilor Facultăților de Științe și Tehnologie din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” a avut loc joia trecută, în 28 noiembrie. Spectacolul a avut loc la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, de la ora 18.00.

Șase perechi, actori de Hollywood

La concurs au participat șase perechi de boboci. Aceștia s-au prezentat publicului impersonând diverși actori de la Hollywood, cum ar fi Johnny Depp, Ryan Reynolds, Angelina Jolie, Leonardo Di Caprio, Margot Robbie. Fiecare participant s-a introdus, iar apoi a urmat un moment de dans.

Proba surpriză: selfie cu publicul!

Apoi, bobocii au avut parte de proba surpriză: au trebuit să adune cât mai multe selfie-uri cu spectatorii, cu condiția să nu se repete aceeași persoană. Concurenții s-au împrăștiat prin toată sala, făcând poze cu toată lumea, inclusiv juriul concursului. Timpul limită a fost 2 minute.

Concurs de talente

După aceea, a avut loc un concurs de talente, unde bobocii și-au arătat priceperea în diferite domenii, de la dans, la pictură, stand-up comedy, actorie…. până la pantomimă și dans în umbră. Aceștia au fost notați de juriul format din decanii celor trei facultăți participante, și anume Litere, Inginerie și Economie și Drept, precum și reprezentanți ai sponsorilor, ai departamentelor de relații publice și relații cu studenții, și Mister Târgu- Mureș 2019.

Proba de defilare

Ultima probă a concursului a fost cea de defilare, unde fiecare participant și-a etalat stilul și eleganța. Rochiile strălucitoare, costumele impecabile, dar cel mai important, șarmul și zâmbetele au creat o atmosferă demnă de tema balului, și anume „O seară de Oscar”.

Miss și Mister

Câștigătorii concursului Miss și Mister au fost Andrada Ștefan, pentru Miss UMFST, Mihnea Popa, pentru Mister UMFST, Denisa Cătinean pentru Miss Popularitate și Vlăduțiu Sărmășan pentru Mister Popularitate. De asemenea, au fost acordate și câteva premii din partea sponsorilor.

Petrecerea a continuat, apoi, în clubul Cuba Ground.

Alex Ionuț ORBAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE