Home / Administratie / Facilități fiscale pentru ludușeni

Facilități fiscale pentru ludușeni

Printr-un referat de specialitate întocmit de Biroul Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei orașului Luduș, Dennis Bordan, șeful de Birou ITL a propus Consiliului local instituirea unor facilități fiscale și aprobarea procedurii de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale restante la data de 31.12.2018 inclusiv, datorate bugetului local de către contribuabilii de pe raza administrativ – teritorială a orașului Luduș.

Dennis Bordan prezintă și sfera de aplicare: „Debitori – persoane juridice, persoane fizice sau entități fără personalitate juridică – care la data de 31 decembrie 2018 inclusiv, au obligații bugetare principale restante administrate de organul fiscal local sub un milion de lei; Debitori – persoane fizice sau entități fără personalitate juridică, unitatea administrativ – teritorială ori instituțiile publice, care au obligații bugetare principale restante la data de 31 decembrie 2018 de un milion de lei, sau mai mult”.

Consiliul Local a aprobat procedura de acordare a facilităților fiscale prevăzute, care sunt expuse în anexa la hotărârea Consiliului local și se aplică de la 29 octombrie 2019 și până la 15 decembrie 2019 inclusiv, care este și data limită de depunere a cererii sub sancțiunea decăderii. Organul fiscal poate să soluționeze cererile depuse până la 31 decembrie 2019.

Ioan A. BORGOVAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sinteza activității ISU Mureș în perioada 3 – 6 august

La începutul lunii august, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mureș a intervenit pentru a gestiona …