ATENȚIE! Numele părintelui Constantin Necula folosit pentru escrocherii pe Facebook! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 697 Vizualizări

ATENȚIE! Numele părintelui Constantin Necula folosit pentru escrocherii pe Facebook!

Un internaut care a făcut mai multe conturi având în denumire ”Constantin Necula” încearcă să adune bani pentru mai multe cauze umanitare, informează jurnaliștii de la www.turnulsfatului.ro.

Recent, individul a solicitat bani pe Facebook în numele unui caz umanitar, respectiv pentru o fetiță în vârstă de 9 ani, care suferă de o boală genetică și care are nevoie de un transplant de plămân. Apelul adevărat pentru ajutarea fetiței a fost lansat la începutul anului 2019 de familia acesteia, iar în prezent fetița se află la tratament, în Italia.

 

Contactat de jurnaliști, părintele Constantin Necula a afirmat că a sesizat autoritățile în acest caz.

”Eu m-am retras de un an de pe Facebook! Am făcut plângeri, am sesizat organele, e un nenorocit! A făcut 27 de conturi false, șase doar pe numele Necula, dar a făcut și pe numele altor persoane publice. A fost arestat pentru tot felul de infracțiuni, inclusiv pentru înșelăciune prin ”metoda accidentul”. Îi rog pe oameni să verifice înainte de a da curs solicitărilor care apar pe Facebook”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, părintele Constantin Necula.

Totodată, și tatăl fetiței a avertizat, tot pe Facebook, că persoana care adună bani pentru cazul social este de fapt un escroc.

”Sunt multe persoane care s-au folosit de identitatea fetiței mele pentru a câștiga bani. S-au făcut conturi false, s-au cerut bani în numele fetiței mele bolnave. Vor fi descoperiți. Și contul de mai jos e fals”, a precizat Vasile Micuțaru.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE