Un nou ansamblu rezidențial în Târgu-Mureș! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3882 Vizualizări

Un nou ansamblu rezidențial în Târgu-Mureș!

Agenția pentru Protecția Mediului Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru ”Întocmire PUZ – Reconversie funcţională din zona CM1 în CM2 în scopul realizării unui ansamblu rezidenţial, locuinţe colective şi spaţii multifuncţionale”, pe un amplasament din localitatea Târgu-Mureş, strada Insulei nr. 31/B, titular SC Tibpet SRL, în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit unui anunț făcut public pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Planul urmează să fie supus adoptării fără aviz de mediu, iar informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Tibpet SRL Târgu-Mureș funcționează din anul 2001, are ca obiect de activitate ”Alte lucrări de instalații pentru construcții” și este deținută de omul de afaceri Tiberiu Ioan Petriș. La finalul exercițiului financiar 2018, firma a raportat un număr mediu de 35 de angajați, cifră de afaceri de 10,9 milioane de lei și profit net de 4 milioane de lei.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE