Miere cremă cu diverse sortimente, la Stupina Mezi Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 269 Vizualizări

Miere cremă cu diverse sortimente, la Stupina Mezi

Târgul producătorilor locali, ”Local Farmers Market” de vineri, 17 ianuarie, a adat startul cumpărăturilor bio din anul 2020.

Scopul târgului organizat în curtea Atelierului de prezentare Petry este de a promova alimentația sănătoasă și de a da o mână de ajutor economiei locale. După cum ne-au obișnuit, producătorii au fost prezenți cu diferite sortimente de produse locale de la murături, la pâine, biscuiți, dulcețuri, produse handmade, brânzeturi, sucuri naturale, chiar și băuturi alcoolice.

Produse apicole deosebite

Printre cei prezenți l-am întâlnit și pe Kilyen Ferenc de la Stupina Mezi din Sângeorgiu de Mureș care a venit la târg cu produse apicole pentru toate gusturile.

”Avem mai multe sortimente de miere și specialități, de exemplu avem miere cremă cu lavandă, mentă, ghimbir, cacao sau scorțișoară, desigur avem și propolis care nu poate lipsi niciodată”, a precizat Kilyen Ferenc, reprezentantul Stupinei Mezi.

Mica afacere a început acum șapte ani când Kilyen Ferenc a cumpărat două familii de albine, pe parcurs s-au mai înmulțit ajungând la 60 de familii în prezent.

Produsele se pot găsi la Local Farmers Market, dar se pot face și livrări la domiciliu, pentru comenzi, este pus la dispoziție numărul de telefon: 0747-194.337 sau adresa de Facebook: Mezi Meheszet.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE