Share

Home / Invatamant / Concurs și olimpiadă pentru elevii pasionați de geografie

Concurs și olimpiadă pentru elevii pasionați de geografie

Etapa zonală a Concursului Național de Geografie ”Terra”, pentru elevii claselor a V-a, a VI-a și a VII-a și a Olimpiadei Naționale de Geografie, pentru elevii clasei a VIII-a vor avea loc în data de 1 februarie la ora 10.00.

Proba scrisă pentru ambele concursuri se va desfășura în centrele de concurs: zona Târgu-Mureș – Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu” Târgu-Mureș; zona Reghin – Liceul Tehnologic ”Petru Maior” Reghin; zona Sighișoara – Școala Gimnazială ”Radu Popa” Sighișoara; zona Târnăveni – Liceul Tehnologic Târnăveni; zona Luduș – Școala Gimnazială ”Ioan Vlăduțiu” Luduș și zona Sovata – Liceul Tehnologic ”Sf. Gheorghe” Sângeorgiu de Oădure.

Membrii comisiei de concurs trebuie să fie prezenți, în ziua desfășurării probei, la unitatea școlară organizatoare, la ora 8.00, iar elevii vor fi prezenți în sala de concurs la ora 9.30, având asupra lor carnetul de elev.

Andreea GONDOR

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Universitatea de Arte Târgu-Mureș și Asociația ARES’EL Ploiești, împreună pentru accesul egal la educație

Universitatea de Arte din Târgu-Mureş (UAT) în parteneriat cu Asociaţia ARES’EL din Ploieşti a organizat, …

Share
Share