Home / Administratie / PROIECT de 6,8 milioane lei. Pod nou peste Târnava Mare, la Sighișoara

PROIECT de 6,8 milioane lei. Pod nou peste Târnava Mare, la Sighișoara

Distribuie

Primăria municipiului Sighișoara a demarat, în data de 22 ianuarie 2020, o licitație pentru execuția lucrărilor din cadrul proiectului ”Pod peste râul Târnava Mare – Municipiul Sighișoara”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, valoarea estimată a licitației este de 6.843.228 lei, fără TVA, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20 februarie, ora 15.00, iar durata de execuție a lucrării este de 18 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor pentru fiecare lot în parte.

”Cartierul Târnava II s-a dezvoltat în ultimii ani, pe fondul unei creșteri a puterii de cumpărare a locuitorilor, având în vedere că acest cartier este alcătuit din locuințe unifamiliale. În prezent, legătura dintre cartierul de locuințe care s-a dezvoltat pe malul stâng al râului Târnava Mare se realizează în condiții necorespunzătoare, printr-un pasaj inferior din punct de vedere al asigurării dimensiunilor de gabarit atât pe orizontală, 3 metri, cât și pe verticală, 4 metri. Oportunitatea investiției constă în aceea că pe baza acestui proiect, Primăria va executa lucrările în mare măsură prin finanțare națională, PNDL”, se precizează în caietul de sarcini al licitației.

În ceea ce privește caracteristicile principale ale construcției, acestea sunt următoarele: lungimea totală a podului va fi de 70,2 metri, lungimea suprastructurii de 63 metri, lățimea podului de 11,3 metri, lățimea părții carosabile va avea 7,8 metri, iar trotuarele vor avea 2 x 1,5 metri.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.