Ca-n Caragiale, varianta de Batoș. Primarul Dumitru Cotoi neagă trecerea de la PSD la Pro România! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2095 Vizualizări

Ca-n Caragiale, varianta de Batoș. Primarul Dumitru Cotoi neagă trecerea de la PSD la Pro România!

Primarul comunei Batoș, social-democratul Dumitru Cotoi, a infirmat miercuri, 29 ianuarie, pentru cotidianul Zi de Zi, informația potrivit căreia ar fi trecut de la PSD în tabăra Partidului Pro România condus de Victor Ponta.

Primarul de Batoș, anunțat de Pro România drept ”noul nostru coleg”

Marți seara, pagina de Facebook a Pro România Mureș anunța, triumfător, racolarea în partid a social-democratului Dumitru Cotoi, primarul comunei Batoș. Și nu oricum, ci cu termeni gen ”noul nostru coleg”, care ”și-a manifestat susținerea și încrederea față de echipa PRO România Mureș.”

”Primarul comunei Batoș, domnul Dumitru Cotoi, a ales să susțină stânga autentică și modernă a României, respectiv echipa PRO România! Ceea ce este demn de menționat este faptul că domnul Cotoi Dumitru este la al treilea mandat consecutiv de primar al comunei Batoș, mandat pe care l-a câștigat la ultimele alegeri cu un scor de 78,35%, ceea ce spune multe despre activitatea și performanțele avute ca prim gospodar/ primar al comunității mureșene din localitatea Batoș! Desigur, noul nostru coleg, domnul Dumitru Cotoi, și-a manifestat susținerea și încrederea față de echipa PRO România Mureș, alături de mai mulți oameni faini, dornici de implicare și cu proiecte de viitor pentru comuna Batoș!”, se precizează în comunicatul oficial al Pro România Mureș.

În același comunicat, se mai anunța faptul că Dumitru Cotoi va fi candidatul Pro România pentru un nou mandat de primar al comunei Batoș.

”Și, ca imaginea de ansamblu să fie completă, mai adăugăm faptul că în cadrul ședinței organizației locale Pro Romania Batoș, s-a stabilit ca domnul Dumitru Cotoi, să fie candidatul PRO România la funcția de primar al comunei Batoș, în cadrul alegerilor locale din cursul acestui an!”, se mai menționează pe pagina de Facebook a Pro România Mureș.

Pentru a oferi credibilitate maximă anunțului, textul postat pe pagina de Facebook a Pro România Mureș a fost însoțit de două fotografii pe fundalul cărora este vizibil un roll-up cu Partidul Pro România, în care Dumitru Cotoi dă mâna cu liderul Pro România Mureș, Călin Buzgău, respectiv cu fostul premier Victor Ponta, președintele Pro România, care se pare că a venit special în județul Mureș pentru a se întâlni cu edilul șef al comunei Batoș.

Dumitru Cotoi: ”Nu am trecut nicăieri”

Contactat miercuri, de cotidianul Zi de Zi, pentru a explica motivele trecerii de la PSD la Pro România, primarul comunei Batoș a infirmat, cu fermitate, informația.

”Nu am trecut nicăieri. Pro România Batoș mă sprijină pentru a ajunge primar. Nu am nicio adeziune, nicio demisie”, a precizat Dumitru Cotoi.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE