Home / Cultură / Șezătoare la Muzeul Etnografic „Anton Badea”

Șezătoare la Muzeul Etnografic „Anton Badea”

Muzeul Etnografic „Anton Badea” din Reghin reia șirul șezătorilor, prilej de întâlnire și socializare pentru  cei cu drag de tradiții și lucru manual. Următorea șezătoare organizată la muzeul reghinean va avea loc marți, 11 februarie, începând cu ora 16.

„Ne reîntâlnim marți, în 11 februarie în șezătoare, după o scurtă pauză, de final de an.  După o scurtă dar  intensă perioadă de așteptare,  ne întâlnim pentru a aborda proiecte noi,  avem multe de pus la punct și de organizat, vrem să facem o expoziție de costume populare, ne pregătim pentru luna martie care este luna femeilor, și vrem să îi acordăm timpul și importanța,  cuvenite. Vom organiza împreună, întâlnirea din martie, care va aduce o notă de ”primăvară”, categoric,  și multe alte surprize, deocamdată.  Vom discuta de asemenea, despre începerea unui nou curs de cusut, în cadrul șezătorii, pentru că am avut solicitări pentru acest gen de activitate, care  aduce o învățare rapidă, concentrată, într-un timp relativ scurt. Le invităm pe femei și le așteptăm cu mare drag, atât pe cele care sunt deja cu noi, cât și pe  nou venite, să spun așa! În grupul nostru, interacționăm aproape de fiecare dată,  cu lume nouă, și ne îmbogățim cu fiecare întâlnire”, ne-a declarat Roxana Man, directoarea Muzeului Etnografic „Anton Badea” din Reghin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primul an de mandat pentru Márk Endre, primarul municipiului Reghin

Pe 26 octombrie 2020, Márk Endre depunea jurământul pentru funcția de primar al municipiului Reghin, …