Start bun în faza a doua Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 198 Vizualizări

Start bun în faza a doua

Campionatele de handbal ale juniorilor au ajuns în faza a doua la toate categoriile de vârstă și la băieți. Dintre cele trei echipe mureșene calificate în prima grupă valorică echipele juniorilor 2 și 3 de la LPS Târgu Mureș au obținut rezultate pozitive.

Faza a doua a demarat mai repede pentru categoria juniorilor 3, unde s-au disputat două etape. Târgumureșenii au câștigat primul joc pe teren propriu, 39-31 cu LPS Târgu Jiu și s-au impus categoric în deplasarea de la Viitorul Pitești, câștigând cu 36-13. Ei s-au calificat din prima fază cu 2 victorii și două eșecuri și ocupă poziția a treia. Pentru tinerii handbaliști mureșeni urmează un joc important în etapa viitoare, pe teren propriu cu CSȘ Craiova, după care se va disputa returul cu cele trei echipe. Este un joc pentru locurile fruntașe, doljenii fiind pe locul 2 în serie, la egalitate cu prima clasată, dar cu un singur punct peste mureșeni. Cele care s-au aflat din aceeași serie în prima fază nu mai joacă între ele, celelalte două fiind Transilvania Brașov și Szejke Odorheiu Secuiesc.

Șanse mari pentru turneul final

La juniori 2 echipa LPS este calificată în grupa Valoare 3 cu 4 victorii și este o pretendentă la locurile fruntașe. Aceasta a susținut duminică primul joc din faza a doua, pe teren propriu cu CSȘ Sibiu, venită fără puncte după faza grupelor. Mureșenii și-au depășit net adversara, au învins cu 36-15 și au preluat conducerea în clasament, urmând să dispute derbyul grupei duminica viitoare, la CSȘ Făgăraș.

Nu aceeași este situația la juniori I. Echipa mureșeană calificată în grupele Valoare este CSȘ Sighișoara. Finalistă în ediția trecută la această categorie, echipa mureșeană se află în grupa 1, cu o singură victorie, obținută în prima fază și ocupă ultimul loc (6). Ei au debutat în faza a doua cu un eșec, 27-34 la LPS Piatra Neamț și au amânat jocul din etapa a doua, când trebuiau să primească vizita celor de la CSM Bacău.

Cele două cluburi au câte o echipă la fiecare categorie. Care nu se află în grupele valoare sunt prezente în a doua categorie, la Speranță. Aici doar la juniori I LPS conduce grupa din care face parte, însă cele două echipe sighișorene, la juniori II și III, ocupă locuri mai modeste.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE