Candidatura liberalului Cristian Chirteș la Consiliul Județean Mureș, validată Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 776 Vizualizări

Candidatura liberalului Cristian Chirteș la Consiliul Județean Mureș, validată

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal (PNL) a validat luni, 9 martie, candidatura senatorului Cristian Chirteș, liderul PNL Mureș, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.

”Noi avem și lucrăm la construcția unei oferte electorale, dar în primul rând vrem să fim foarte onești cu cetățenii județului Mureș. Nu neapărat să arătăm incompetența fostei administrații, ci trebuie să arătăm târgumureșenilor că se poate, prin mai multe fapte și mai puține vorbe. O să cer echipei mele să nu mergem în această campanie pe promisiuni, ci mai ales pe soluții, și chiar sloganul național al campaniei PNL va fi ”Se poate!”, a declarat senatorul Cristian Chirteș.

Totodată, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș a afirmat că lista de consilieri județeni a liberalilor va conține candidați din toate zonele județului Mureș.

”Echipa mea de consilieri județeni va reprezenta toate regiunile județului Mureș, începând cu zona Sighișoara, vom avea reprezentanți din zona Târnăveni, din zona Iernut – Luduș, de pe câmpie și de pe ”inelul” Târgu-Mureșului, vom avea din zona Sărmașului, Văii Mureșului, Văii Gurghiului și Văii Beicii și bineînțeles vor fi și doi reprezentanți ai municipiului Târgu-Mureș. Va fi o echipă formată din oameni care provin din toate zonele județului Mureș, iar scopul nostru este asumarea a minim 12 consilieri județeni, dar mulți colegi ne-au rugat să ne asumăm targetul de 14 consilieri județeni”, a subliniat liderul PNL Mureș.

Alex TOTH

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE