FOTO: Acțiune reușită pentru Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș! Ludus
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 349 Vizualizări

FOTO: Acțiune reușită pentru Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș!

În urmă cu ceva mai mult de trei luni, la evenimentul de lansare a Asociației pentru Urgențe Medicale Luduș, am făcut un apel la comunitatea din orașul nostru de a strânge rândurile și a ajuta medicina de urgență să salveze cât mai multe vieți ale celor dragi nouă. Iar impactul a fost unul peste măsură!

În aceste trei luni, multe companii din Luduș au venit în ajutorul nostru, fie sponsorizând, fie sprijinindu-ne activitatea de strângere de fonduri. Nici ludușenii nu au stat pe gânduri, foarte mulți dintre ei alegând să completeze formularele de redirecționare a unei părți din impozitul pe venit.

Cel mai frumos gest a fost făcut, însă, de cadrele didactice de la cele două școli gimnaziale și de la Liceul Tehnologic din Luduș, care i-au implicat pe elevi în poate cea mai frumoasă campanie de promovare a spiritului civic: ”Târgul de Mărțișoare”! Iar elevii ne-au depășit cu mult așteptările, dovedind implicare maximă și grăbind cu mult achiziționarea primului aparat pe care Asociația îl aduce în dotarea Compartimentului de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu”, respectiv aparatului de respirație asistată (ventilatorul) mobil Zoll.

Suntem copleșiți de încrederea arătată de sute de ludușeni, de autoritățile orașului, de companiile care îi sunt coloană vertebrală!

Am fi vrut să ne arătăm recunoștința printr-o nouă întâlnire, însă planurile ne-au fost zădărnicite de criza generată de coronavirus. Ne-am grăbit să facem actele necesare, pentru ca aparatul să intre cât mai repede în uz, întrucât poate fi esențial în cazul unor forme grave de infecție cu noul virus gripal.

Aparatul pentru respirație asistată Zoll a fost în această dimineață predat Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu”, în prezența managerului instituției, Claudia Uțiu și a viceprimarului orașului Luduș, Kiss Istvan, cărora le mulțumim pe această cale pentru excelenta colaborare.

Președintele AUML, Cristian Nicoară, alături de managerul Spitalului Orășenesc Luduș, Claudia Uțiu și viceprimarul Kiss Istvan.

Suntem, așadar, fericiți de acest prim proiect finalizat, și le suntem recunoscători tuturor ludușenilor care au înțeles că trebuie să strângem rândurile pentru a ne ajuta comunitatea! Vă așteptăm să ne fiți alături în continuare!

Sloganul nostru nu este doar marketing, este o promisiune:”Împreună facem diferența!”.
Companiile ludușene care au contribuit la realizarea acestui prim obiectiv sunt: Samarcu, Kompotech, Shadow, Marvicom Service, Bobin Prod, Mekaro Resurse, Mirotrans, Boro Trans, Ametist Com, Ferm Agro, Bigmat, Mariage Romeo & Julieta, Copytech, Ademis 2000, Loft, Jewelry Goldcriss, Smaralda Com, Zonix, Radu Adina Consult.

De asemenea, o serie de persoane fizice au dorit să doneze, iar alți parteneri au întins o mână de ajutor activității noastre.

Mulțumim pe această cale pentru donație Ioanei Ocnărean, suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de către restaurantul ludușean “Grădina cu maci” și mulțumim gazdei noastre primitoare, sala de evenimente “Romeo și Julieta”, precum și magazinului “Timbus” și companiei Dactilis Prod pentru produsele puse la dispoziție. Suntem recunoscători pentru sprijin Biroului Notarial Manoilă din Luduș, precum și companiei Copytech pentru tipărituri și apreciem din suflet ajutorul oferit de ceilalți oameni implicați în viața Asociației (în ordine alfabetică): Iulian Haba, Ane Hambețiu, Alex Huzău, Claudiu Man, Mihail Man, Camelia Marian, Carmen Mîrza, Dragoș Mureșan, Claudiu Cristian Nagy, Alina Nemeș, Cristi Nicoară, Emanuel Vasile Nistor, Cristina Rotar, Adela Szanto, Florin Varo. Mulțumim pentru buna colaborare Primăriei și Consiliului Local Luduș, precum și managementului Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” Luduș.

Bineînțeles, mulțumim pentru atenția cu care am fost tratați de mass-media locală și regională, fără ei mesajele noastre ajung mult mai greu la ludușeni!

(Comunicat de presă, Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE