COLECȚII CARITABILE NOI! Tricouri cu mesaje de încurajare și măști lansate de Sugar Couture Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 921 Vizualizări

COLECȚII CARITABILE NOI! Tricouri cu mesaje de încurajare și măști lansate de Sugar Couture

Antreprenoarea mureșeană Andrea David, proprietara firmei Sugar Couture, a lansat, în urmă cu o săptămână, o colecție de tricouri cu diferite mesaje de încurajare, #Hero, #Humanity și #Hope, precum și o colecție de măști din bumbac comercializate în scop caritabil, pentru susținerea activității Spitalului Clinic Județean Mureș, în contextul pandemiei cu noul coronavirus, Covid-19.

#Hero, #Humanity și #Hope, tricouri ”pentru stat în casă”

Contactată de cotidianul Zi de Zi, Andrea David a precizat că noua colecție este special concepută pentru această perioadă, iar tricourile conțin inscripții cu diverse încurajări.

”Tricourile sunt din bumbac 100%, iar mesajul #Hero este răspunsul nostru către cei care veghează zi și noapte pentru noi, ceilalți. Nu putem decât să le mulțumim și să ajutăm la rândul nostru, atât cât putem și cum putem în situația dată. Tricoul #Humanity este despre partea cea mai frumoasă din fiecare dintre noi, și anume iubirea față de aproapele nostru, chiar dacă el este de multe ori un străin, iar tricoul #Hope transmite emoția la moment de cumpănă, transmite mesajul de speranță, încredere că suntem puternici și niciodată singuri”, a menționat antreprenoarea.

Noile tricouri din colecția Sugar Couture sunt ”ideale pentru stat în casă alături de cei dragi”, iar o bună parte din vânzări va avea ca destinație susținerea activității Spitalului Clinic Județean Mureș.

”Încurajez lumea să comande, tricourile sunt foarte comode, din bumbac organic, perfecte pentru stat în casă alături de cei dragi. Tricourile sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Am decis ca o parte din profit să o direcționăm către Spitalul Clinic Județean Mureș”, a declarat Andrea David.

Măști din bumbac 100%

Totodată, echipa Sugar Couture a decis să ofere clienților o colecție de măști din bumbac, componenta caritabilă fiind prezentă și de această dată, o parte din profit urmând să fie donată pentru susținerea activității Spitalului Clinic Județean Mureș.

”Măștile sunt din bumbac 100%, pot fi spălate, sterilizate și reutilizate de mai multe ori. Măștile conțin și o latură de fashion, adică transmit anumite mesaje care fac parte din imaginea brandului Sugar Couture”, a arătat Andrea David.

Comenzi on-line, plata cu cardul

Comenzile pentru noile tricouri și măști din bumbac pot fi făcute pe pagina web a societății, www.sugarshop.ro, precum și în social media, mai exact pe rețeaua Instragram, unde Sugar Couture are aproape 100.000 de urmăritori.

Un detaliu deloc de neglijat este că atât tricourile cât și măștile din noile colecții sunt fabricate în Târgu-Mureș, de o echipă de colaboratori ai Sugar Couture, iar comenzile pot fi achitate cu cardul, modalitatea aceasta de plată fiind încurajată ”din motive de siguranță.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE