Cursuri online de engleză pentru școlari și preșcolari Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Cursuri online de engleză pentru școlari și preșcolari

Centrul de Limbi Străine „Eureka” din Reghin invită copiii preșcolari și școlari mici  la o inedită lecție online de engleza prin cântec și joc, în zilele de marți, joi și sâmbătă, ora 18;30.

„Special conceput pentru copiii preșcolari și școlari mici sub formă de scurte video-uri, acest eveniment online răspunde nevoii de activități distractive și educative care se desfășoară în mod normal în grădinițe sau școli la limba engleză și care au fost întrerupte în această perioadă de #stauacasă. Pe lângă faptul că asigură o continuitate, ele stimulează învățarea , stabilind o conexiune emoțională cu personajele, și totodată vin în sprijinul părinților în pană de idei de activități în această perioadă. Copiii participanți vor primi la final o diplomă de participare personalizată în format digital, pe parcurs existând și concursuri cu premii!!!”, au precizat reprezentanții Centrului de Limbi Străine „Eureka” din Reghin

Doritorii se pot  înscrie  prin SMS la  0749158248 sau printr-un un e-mail pe adresa eurekacenterms@yahoo.com, cu numele și vârsta copilului. Primul episod va avea loc marți, 7 aprilie, ora 18:30, urmat de edițiile din zilele de 9, 11, 14, 16 și 18 aprilie .

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE