Licitatia.ro sprijină lupta împotriva Covid-19 Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

Licitatia.ro sprijină lupta împotriva Covid-19

Echipa portalului Licitatia.ro a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că susține activitatea mai multor asociații de voluntari care luptă împotriva noului coronavirus, Covid-19.

”Pandemia creată de răspândirea virusului Covid-19 a dat peste cap viețile noastre. Tot mai multe spitale ”cad” în lupta cu Coronavirusul din lipsă de echipamente de protecție, aparate medicale etc.

Echipa Licitatia.ro sprijina activitățile voluntarilor în această luptă.

Astăzi o să vă prezentăm două asociații de voluntari care încearcă să ajute spitalele să găsească furnizori pentru echipamente de protecție și aparate medicale.

1) ROSurse.ro 

Daca sunteți furnizori, distribuitori de echipamente de protecție, aparate medicale, măști etc…vă invităm să vă înscrieți gratuit în platforma ROSurse.ro  cu materialele și echipamentele care le comercializați pentru a fi mai ușor de găsit de reprezentații spitalelor, asociațiilor și a altor persoane în căutare de astfel de echipamente.

Înregistrează-te- Dacă ești producător de echipamente medicale și de protecție, dacă ești furnizor sau poți oferi orice alte resurse (imprimante 3D, aparat CNC, etc.) Accesul pe platformă și utilizarea acesteia sunt gratuite. Folosirea în scop comercial sau de speculă a conținutului de pe platforma ROSurse.ro este strict interzisă. 

2) Thefutureisnow.ro  

Pentru a vedea necesarul de materiale de protecție, echipamente și aparatură medicală din spitale din România puteți vizita site-ul asociației de voluntari Ardenallina Media ce au lansat portalul https://thefutureisnow.ro/ în care au centralizat această cerere.

Sperăm că informațiile furnizate de noi să va fie utile și dacă puteți să-i ajutați și dumneavoastră.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE