LICITAȚIE. Primăria Reghin caută constructor pentru o creșă nouă! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1555 Vizualizări

LICITAȚIE. Primăria Reghin caută constructor pentru o creșă nouă!

Primăria municipiului Reghin a demarat, în data de 9 aprilie 2020, o licitație destinată firmelor de construcții pentru execuția de lucrări pentru obiectivul ”Creșa ”Spiridușii veseli” – Schimbare destinație din școală în creșă, modernizare, extindere și dotare”, informează www.licitatia.ro.

Creșă de 40 de locuri

Potrivit sursei citate, valoarea estimată a contractului este de 2.755.887 de lei, fără TVA, ofertele pot fi depuse până în data de 5 mai 2020, iar amplasamentul se află pe strada Iernuțeni nr. 99 din municipiul Reghin. Totodată, durata de execuție a contractului va fi de 16 luni, din care 4 luni de proiectare și 12 luni de execuție, începând de la data de emitere a Ordinului de începere a lucrărilor.

”Capacitatea infrastructurii de educație după implementarea sprijinului pentru învățământul antepreșcolar va fi de 40 de copii”, se precizează în Studiul de Fezabilitate al proiectului, document întocmit de SC Structuralia Studio SRL.

Despre licitatia.ro

Pagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE