APEL. ”Măști pentru Târgu Mureș! Oraşul ştie să fie unit în momentele grele!” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5365 Vizualizări

APEL. ”Măști pentru Târgu Mureș! Oraşul ştie să fie unit în momentele grele!”

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureș, a lansat joi, 23 aprilie, un mesaj intitulat ”Apel – Măști pentru Târgu Mureș! Oraşul ştie să fie unit în momentele grele!”, al cărui conținut îl redăm, integral, în rândurile de mai jos:

”Sute de cetățeni ne-au sunat la numărul TEL VERDE 0800.888.999 (apel gratuit) pentru a solicita sprijinul Primăriei în vederea obținerii de măști, mănuși, materiale de dezinfecție şi pachete cu alimente de bază.

Pe această cale, fac un apel public către toți cei care doresc să se alinieze inițiativei noastre de a asigura măști de protecție – din DONAȚII – familiilor din oraș care au nevoie de aceste măşti.

În lipsa unei reacţii din partea Consiliului Local Târgu Mureş, Asociația „Flori de pe Mureș” împreună cu Bussiness Mureş 2020 şi oameni de afaceri mureşeni au decis să implementeze unul dintre cele mai mari parteneriate, ce vizează asigurarea de măști de protecție locuitorilor acestui oraș. Totodată, adresez mulţumiri tuturor celor care se implică în sprijinirea cu alimente a persoanelor de peste 65 de ani.

Vă invit cu toată buna credință să trecem peste toate neînțelegerile politice sau de altă natură și să ne unim pentru a oferi cât mai multor familii din Târgu Mureș măștile de care au nevoie.

Ofertele celor care doresc să participe la acest proiect se pot trimite prin mesaje pe grupul de Facebook Bussiness Mureş 2020, sau pe această pagină.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE