VIDEO: În memoriam Flaviu Gheorghe Șincan Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4500 Vizualizări

VIDEO: În memoriam Flaviu Gheorghe Șincan

Preotul mureșean Flaviu Gheorghe Șincan a fost condus marți, 12 mai, pe ultimul drum, la Biserica ”Înălțarea Domnului” (”Biserica de piatră”) din parohia Târgu Mureș I.

”Preot FLAVIU GHEORGHE ȘINCAN
1979-2020
Ziua de azi, 10 mai 2020, a venit cu o veste ce ne-a cutremurat. Preotul, soțul, tatăl, fiul, fratele, rudenia, FLAVIU GHEORGHE ȘINCAN, a plecat la Cer în lumina, pacea şi iubirea Preasfintei Treimi. E o duminică tristă, atât de tristă… Ni s-a tăiat respirația și nu putem să credem. Astăzi, l-am pomenit la Sfânta Liturghie, ne-am gândit la el, ne-am rugat, încet, să treacă peste această încercare. În suferinţa lui, L-a avut mereu lângă el pe Domnul Hristos, cel care l-a ajutat-o să transforme suferinţa în biruinţă, luminându-i chipul ca o zi de Înviere. Lumina, pacea şi iubirea Preasfintei Treimi.
Ce trist este acest moment. Dumnezeu să te odihnească cu drepții, să te poarte în lumina și-n iubirea Sa, suflet drag al Preoției romanești. Îți mulțumim pentru că ai trecut puțin și prin viețile noastre. Drum lin!”, a transmis familia sa.

În memoria părintelui Flaviu Gheorghe Șincan, apropiații săi au realizat un videoclip de rămas bun, care a fost publicat pe canalul YouTube luni, 11 mai.

 

Dumnezeul să-l odihnească în pace!

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE